Slider

Spune-le prietenilor

Brazilia - Germania sau Japca servită lumii de Sepp Blatter si FIFA

Fratilor ce s-a intamplat astazi e o nenorocire in istoria fotbalului. Brazilia, mai pe romaneste, a cazut cu curu'-n balta. Scorul final a fost de 1-7 pentru Germania. In caz ca esti un norocos si nu ai vazut meciul uite cum a stat treaba.
    Minutul 11, Toni Kroos ii da o pasa lui Muller care a fost lasat liber de catre brazilieni. Constipatul de Muller a dat ca in curtea scolii cu latul de la 6 metrii si astfel 0-1 Germania.
      Minutul 22, alt impiedicat, Klose se duce singur la poarta, suteaza, din portar inapoi la Klose si Gol, 0-2 Germania. Din momentul acesta brazilienilor li s-a pleostit.
      In minutul 25 , Toni Kroos a aratat ca si el poate si a dat gol. 0-3 Germania pana acum.
     Minutul 26 , brazilienii pisa ochii de ciuda, tot Toni Kroos face 0-4 pentru Germania. Chiar nu scapam de Kroos asta??
     Minutul 29 GOOOL Germania, Sami Khedira a profitat de debandada din defensiva braziliană. Meciul tinde să fie cel mai mare dezastru din istoria fotbalistică a Braziliei! Brazilia - Germania 0-5, coşmar total pentru gazde!
      Minutul 69: Andre Schuerrle a marcat al şaselea gol al meciului.
    Minutul 79, tot Scheurrle a marcat. 0-7 Brazilia Germania.
Au marcat si brazilienii dar oricum nu mai conta. Minutul 93, se termina meciul. BRAZILIA VS. GERMANIA 1-7.



 Si asa se scrie istorie. DAR totusi se vede de la o posta ca meciul a fost o japca ordinara. In care banuiesc, ... de fapt mai mult ca sigur ca este implicat si teparul teparilor, jmenul jmenilor, Sepp Blatter presedintele Fifa.
Printr-un rationament intelegem de ce a fost meciul aranjat. Brazilia este tara gazda, deja au fost multe violente si inainte de inceperea campionatului. Asa ca trebuia sa se califice tara gazda ca sa nu se iveasca alte violente. Brazilia a fost favorizata de la inceput, dar astazi a trebuit sa plateasca pretul si s-a lasat batuta. Se vede clar cum jucatorii au ezitat sa atace, au dat pase proaste si nu s-au aparat aproape deloc.
Mai tare s-a facut de ras Brazilia. Mai bine esti eliminat din grupe pe barba ta decat sa ajungi in semifinala si sa pierzi rusinos. Merita huiduit meciul, dar mai ales merita injurat Sepp Blatter si toata Fifa lui nenorocita care scoate bani din astfel de lucruri. Mii de injuraturi, huiduieli si ganduri rele din partea mea pentru FIFA.
     Si ca suporter al Braziliei de origine romana, o sa imi permit sa fac haz de necaz. Brazilia poate scoate banii frumosi dandu-le celor de la MTV dreptul sa-si faca reclama cu ei. Pentru cunoscatori zic asa "Ai de 7x mai multe goluri contra Braziliei cu noul abonament la  telefonie mobila ".
  Keep Reading Urban :).

Share this:

Despre autor

Sunt un simplu constantean caruia ii place sa vorbeasca in mod public despre orasul natal precum si actualitatea urbana de la malul marii. Pentru munca depusa am fost rasplatit cu premiul 10 Oameni de Valoare ai Constantei la categoria Mass-Media. Datoria mea nu se opreste aici, promit sa raman la fel de realist si taios ca pana acum ! Lectura placuta in continuare :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu