Slider

Spune-le prietenilor

Șoferii dobitoci au mai făcut o victimă !


     Salutare fraților, astăzi abordăm un subiect mai serios. Lunea aceasta, la prânz, o elevă de 17 ani a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni. Fata a scăpat cu câteva zgârieturi, dar șoferul a fugit de la locul accidentului. Tatăl victimei, Ovidiu Oprea, a făcut un apel disperat pe Facebook în speranța că cineva care a văzut scena, va putea oferi înformații.
     În primul rând, întreb : Cât de nenorocit să fi, să lovești pe cineva pe trecerea de pietoni și să fugi fără să iți pese ?! Individul ăsta a fugit ca o găină fricoasă fară să-l întereseze câtuși de puțin victima sa. Chiar dacă nu fugea, tot un șofer incompetent rămâne, deoarece a lovit un pieton pe trecere, ziua, cu asfaltul uscat.
     Se pare că în zonă există o benzinărie, care are o cameră de supraveghere, dar nefuncțională, scrie Urban Constanța. Astfel, mașina poate fii identificată prin declarațiile martorilor, doar că...martori IOC. Acum, prinde orbu', scoate-i ochii.
     Vreau să salut inițiativa domnului Ovidiu Oprea, de a cere ajutor pe Facebook, dar am îndoieli că cineva va dori să dea vreo informație. Au mai fost cazuri în care unii martori din lașitate nu au dorit să dea detalii, și sper din suflet ca acesta să nu fie unul din ele.
     Cât despre șofer, merită să fie tras pe roată ! Îmi doresc din toată inima să calce prea tare pedala de accelerație și să intre dracului într-un pom că așa merită. Să sperăm că va fi prins, sau că va muri, dă-l în mă-sa de dobitoc !
     Sunt sigur că gaborii nu vor face nimic (mă rog, poate vor mânca, vor bea vreo bere...), așa că macar să ne bucurăm că fata nu are nimic, DAR, trebuie să luăm măsuri, ca astfel de lucruri să nu se mai repete. În primul rând, să se monteze camere. Voi ce ziceți ? Aștept comentariile voastre :)

DACĂ CINEVA ARE VREO INFORMAȚIE, AICI AVEȚI FACEBOOK-UL DOMNULUI OVIDIU OPREA.


Share this:

Despre autor

Sunt un simplu constantean caruia ii place sa vorbeasca in mod public despre orasul natal precum si actualitatea urbana de la malul marii. Pentru munca depusa am fost rasplatit cu premiul 10 Oameni de Valoare ai Constantei la categoria Mass-Media. Datoria mea nu se opreste aici, promit sa raman la fel de realist si taios ca pana acum ! Lectura placuta in continuare :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu