Slider

Spune-le prietenilor

Balena și statuia


      Salutare fraților, avem azi un subiect hot, și vă previn de pe acum că nu voi fi nici blând nici drăguț. Stăteam noi ăștia de la Urban liniștiți, și deodată, am fost bombardați cu e-mail-uri de la voi cu aceleași poze, reprezentând o femeie care iubește shaorma, cum încearcă să se suie pe statuia Tânăr cu Harpă a lui Ion Jalea. Urmăriți vă rog imaginile.


      În primul rând, observăm cum tanti asta își expune curul, ca să îl vadă toată faleza. În al doilea rând...AȘA CEVA ??? Câtă nesimțire și câtă incultură trebuie să aibă cineva încât să facă așa ceva ?
Ion Jalea a jelit și suferit o viață întreagă ca să poată lucra, iar inculta asta se suie cu curul pe o lucrare de patrimoniu ! E da asta-i culmea !
    În concluzie, trebuie să învățăm să apreciem mai mult arta și valorile adevărate, și trebuie neapărat să luăm atitudine imediat ce vedem așa ceva. Tot respectul pentru cel sau cea care a făcut pozele, dar și vouă că ni le-ați trimis de zeci de ori, asta înseamnă că vă pasă .
    
      MESAJ PENTRU CEA DIN POZĂ, ÎN CAZ CĂ CITEȘTE : O să vorbesc frumos, băi handicapato, ai tu idee ce a vrut Ion Jalea să reprezinte acolo ? Ai dat dovadă de o lipsă crasă de cultură și sper ca pe viitor să ți se întâmple lucruri rele. Dezavuez total comportamentul tău, și sper ca întreaga lume să sesizeze gravitatea faptelor tale, iar dacă nu iei imediat măsuri pentru reconsolidarea cunoștințelor tale, există riscul ca astfel de poze să mai apară. Personal, te-aș vedea spânzurată de coloana infinitului, umflată incultă ce ești !
P.S. Să nu ziceți că nu v-am avertizat că azi nu o să fiu simpatic :)
 Uitați și câteva comentarii la adresa ei care mi-au plăcut, sunteți fenomenali :)





Share this:

Despre autor

Sunt un simplu constantean caruia ii place sa vorbeasca in mod public despre orasul natal precum si actualitatea urbana de la malul marii. Pentru munca depusa am fost rasplatit cu premiul 10 Oameni de Valoare ai Constantei la categoria Mass-Media. Datoria mea nu se opreste aici, promit sa raman la fel de realist si taios ca pana acum ! Lectura placuta in continuare :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu