Slider

Spune-le prietenilor

Propune oameni de valoare ai orașului Constanța ! Au mai rămas câteva zile

      "Susține cea de-a VII-a ediţie a campaniei “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa”! De-a lungul celor VI ediții au fost recompensate personalităţile care au adus contribuţii în mediile în care activează - medicină, academic, dezvoltarea societăţii, administraţie, politică, lumea afacerilor, cultură si artă, sport, muzică şi divertisment prin susținerea și aportul societății civile și al instituțiilor. Platforma de propuneri s-a deschis în data de 1 octombrie și este în plină desfășurare până la finele acestei luni. Arată-ți aprecierea pentru cei ce și-au pus calitățile profesionale în slujba societății și intră pe www.oamenidevaloare.ro pentru a propune oamenii de valoare care fac cinste orasului Constanta."
Asta spune comunicatul oficial al campaniei  “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” care va avea loc și în anul 2017 cu sprijinul Pangeea și Spitalul Privat ISIS. Această campanie, ajunsă la ediția cu numărul VII, are în vedere aducerea la lumină a personalităților care au adus contribuții pentru dezvoltarea societății orașului Constanța. Campania își propune să premieze valorile orașului împărțite pe mai multe categorii : Medicină, Mediu Academic, Dezvoltarea Societății, Administrație, Politic, Lumea Afacerilor, Cultură și Artă, Sport, Muzică și Divertisment, Mass-Media.
     Trebuie să menționez că prezint un plus de interes pentru ultima secțiune, Mass-Media, deoarece la Edițoa a 6-a a galei am purtat o luptă aprigă cu colegii de breaslă pentru a câștiga voturile publicului, iar într-un final am reușit să ridic mult râvnitul trofeu. Astfel, cunoscând bătăliile ce se dau în mediul online pentru acest premiu, voi analiza atent competiția din 2017 și chiar sunt curios cine va fi următorul om de valoare al categoriei Mass-Media.   
     În calitate de cetățean al orașului Constanța consider că este o datorie morală să mă implic, să propun și să votez personalitățile pe care eu le consider de marcă pentru orașul meu și vă îndemn totodată pe fiecare în parte să faceți la fel, deoarece numai implicându-ne putem aduce o schimbare în bine comunității locale.
PROPUNE ȘI VOTEAZĂ PE SITE-UL www.oamenidevaloare.ro



Share this:

Despre autor

Sunt un simplu constantean caruia ii place sa vorbeasca in mod public despre orasul natal precum si actualitatea urbana de la malul marii. Pentru munca depusa am fost rasplatit cu premiul 10 Oameni de Valoare ai Constantei la categoria Mass-Media. Datoria mea nu se opreste aici, promit sa raman la fel de realist si taios ca pana acum ! Lectura placuta in continuare :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu